GRILLROOM LEEUWARDEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 402 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillroom Leeuwarden. Meer weten? Ontdek meer

23 apr 2024 om 19:19 Ik had het lamskoteletten menu besteld, maar in plaats van 6 koteletten heb ik maar 4 koteletten gekregen. Verder was het niet echt heel warm maar wel lekker
21 apr 2024 om 20:37 Het eten was lekker mix grill besteld , maar ik mis een lamskotelet en groenten was minder dan de vorige keer. Jammer! Verder was het goed.
19 apr 2024 om 21:09 Bedankt! Heerlijk gegeten
19 apr 2024 om 20:58 Heerlijk gegeten, mixed grill dikke aanrader!
18 apr 2024 om 23:15 Lekker eten top service ik raad iedereen om hier te bestellen!!
17 apr 2024 om 20:47 Super lekker eten en top service!!! ik bestel altijd en krijg het eten warm en mooi op tijd.
16 apr 2024 om 1:56 Koud vlees. Smaak was niet echt gevarieerd. 1ste keer besteld. Misschien later ooit nog eens proberen. Hopen dat het dan wel wat is.
12 apr 2024 om 21:13 Mixed grill besteld, al het vlees was droog, de burger of wat het ook moest zijn zag eruit alsof het twee x gefrituurd was en zo proefde het ook. Geen idee welke kruiden werden gebruikt maar was erg sterk aanwezig en hierdoor proefde je t vlees niet.
12 apr 2024 om 11:29 Koud en leek meer op een salade dan een broodje shoarma
9 apr 2024 om 20:13 Heerlijke rijst, goed gegrild vlees (kip beetje te zout, kofte prima gekruid) tzatziki met romige yoghurt en olijfolie was lekker voor erbij. Baklava lekker vers, bedankt!
8 apr 2024 om 18:07 Het vlees was lekker alleen een beetje zout moest drinken bij ben het niet gewend de vorige keren was het goed maar weer tot een volgende keer
8 apr 2024 om 0:39 Was lekker.